Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Online Marketing Bureau Amsterdam | Lion Internet

Online Marketing Bureau Amsterdam | Lion Internet

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag Via mobiel
Zondag Via mobiel

Adres

Straat Mercuriusweg 27
Postcode 2741 TB
Stad Waddinxveen
Telefoon 085-04 10 177
Email info [@] lioninternet.nl
Website Online Marketing Bureau Amsterdam
SocialMedia

Wij helpen organisaties om structureel te groeien met behulp van online marketing. Hoe kunnen we u helpen? SEO staat voor Search Engine Optimization, vrij vertaald in ‘Jip en Janneke’ taal is dit: Hoger komen in Google. In het Nederlands is SEO overigens: Zoekmachine Optimalisatie.

30 dagen gratis SEO+Linkbuilding

Meld u aan voor een 30 dagen gratis SEO+Linkbuilding. Probeer zonder enige verplichtingen onze SEO-dienst uit! Deze actie is zeer beperkt beschikbaar! Wij bieden u de mogelijkheid om 30 dagen vrijblijvend gebruik te maken van onze SEO-diensten inclusief linkbuilding. U ontvangt minimaal 15 tot 20 gratis kwalitatieve linkjes. U ontvang aan het einde van de proefmaand een Excel overzicht van de geplaatste linkjes. U kunt zelf controleren waar uw links zijn geplaatst. Wij hebben de komende periode ruimte voor 7 bedrijven/websites, uit Amsterdam of naijbije omgeving van Amsterdam, waar we een gedegen SEO-campagne voor kunnen uitvoeren.

Ervaar gratis onze SEO dienstverlening

Ervaar onze dienstverlening zelf. Beslis of u na een maand over wilt gaan tot een samenwerking. Meten is weten. We werken altijd met een ‘0-meting’. Dit betekent dat u vooraf een rapport ontvangt en daarna iedere maand of zelfs per week. Zodoende kunt u analyseren en vergelijken wat de resultaten zijn. De aanmeldingen van bedrijven uit Amsterdam worden geselecteerd op serieusheid van de opdrachtgever. U heeft contact met een vaste contactpersoon die altijd bereikbaar is. Wij zullen telefonisch contact met u opnemen om alles rustig door te nemen en met welke zoekwoorden u bijvoorbeeld gevonden zou willen worden.

Enige, en 100% uniek in Nederland

Wij hebben als enige Nederlandse zoekmachine marketingbureau een uniek netwerk aan ‘gemeentewebsites’. Laat voor 8,- per maand een unieke bedrijfspagina maken binnen een gemeente (bijvoorbeeld gemeente Amsterdam) naar eigen wens. Wist u dat 97% van de consumenten, online zoekt naar lokale bedrijven? Wij bieden deze bedrijven een unieke kans op het internet! Wij maken deze bedrijven ‘organisch‘ vindbaar maar ook in ‘Google maps’! Dat ‘kaartje met rode bolletjes’ waar Google meestal minimaal 3 resultaten van toont.

Onze manier van werken is:

Samen te vatten met de volgende kernwoorden: Integer, Open, Transparant, Klantgericht, Resultaatgericht, streeft naar Kwaliteit en heeft oog voor de mens. Wat wij doen, en hoe wij werken is gespecialiseerd, maar…leest u gerust verder op http://www.lioninternet.nl/over-ons/ of bekijk op uw gemak ons online brochure hier; http://www.lioninternet.nl/brochure/.

2d animatiefilm, video laten maken. Uitleganimatie laten maken is nu tijdelijk 197,-.